Wij heetten u van harte welkom op onze website. Wij zijn Gwenn, Joep, Thijs en Taco. Wij zitten in het derde jaar en volgen de opleiding houten jachtbouw niveau 4 van het Hout- en Meubileringscollege, en wij gaan de boot de Tornado maken. Op onze website houden wij u graag op de hoogte van het proces van ons meesterstuk.

Gwenn Stellinga

Ik ben Gwenn Stellinga, 18 jaar en kom uit het prachtige Ilpendam. Al mijn hele leven ben opgegroeid met hout en boten om me heen. Al jaren droom ik er daarom ook van om deze opleiding te doen en dit project te maken ! in mijn vrije tijd hou ik me veel bezig met autos en het liefste Amerikaanse. Samen met me vader kunnen we altijd de mooiste dingen verzinnen en bouwen. al zijn het auto, boten of motoren. In mij vrije tijd doen ik altijd dit soort dingen met vrienden die exact het zelfde zijn en het komt zelden voor dat je me binnen ziet zitten niks te doen. Want je moet toch genieten van het leven.

Thijs Roosjen

Ik ben thijs roosjen 18 jaar oud en werk mee aan de tornado. Ik vind het geweldig om mee te werken aan de tornado omdat ik veel van boten houd maar vooral omdat het een boot is die je niet vaak tegen komt. Het is een zeer speciaal project en dat maakt het ook zo leuk. Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn vrienden of familie

Joep Salman

Mijn naam is Joep Salman. Ik ben een student op het hout en Meubilerings college en ik volg de opleiding ondernemend meubelmaker/(scheeps)interieurbouwer.

Ik heb deze opleiding 3 jaar terug gekozen omdat ik al sinds jongs af aan al bezig was met houten meubeltjes maken als hobby. Dit heeft mij geïnspireerd om naar het hmc te gaan en de botenbouw richting te kiezen. Ik vind de tornado een gaaf project en heb zin om deze met mijn medestudenten te maken. In mijn vrije tijd ben ik vaak meubeltjes aan het maken in mijn werkplaats of aan mijn auto aan het sleutelen.

Taco de Ru

Mijn naam is Taco de Ru en ik volg de opleiding houten jachtbouw op het HMC in Amsterdam. Ik heb voor deze opleiding gekozen omdat ik het erg leuk vindt om met mijn handen te werken. ik vindt boten ook heel leuk omdat je dan lekker op het water bent. Daarom heb ik voor deze opleiding gekozen. Ik heb daarom ook hartstikke veel zin om samen met mijn medestudenten de boot te maken. In mijn vrije tijd ben ik regelmatig op de golfbaan te vinden en voetbal ik met vrienden ook ben ik te vinden in de sportschool. Naast mijn hobby’s vindt ik het ook leuk om met vrienden een drankje te doen.